ParticulierParticulier - Brouwers GroenprojectenUw wensen centraal

U heeft uw besluit genomen. De tuin moet aangepakt worden. Brouwers Groenprojecten kan u dan ongetwijfeld helpen. Met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud of met één of meerdere van deze onderdelen. Maar steeds geldt in de aanpak dat uw wensen centraal staan en dat gemaakte afspraken worden nagekomen.


Korte termijn
Na een eerste contact maakt Brouwers Groenprojecten direct een afspraak en binnen een week zit u dan met een medewerker om de tafel om uw wensen kenbaar te maken. Verloopt dit eerste gesprek naar wens dan heeft u binnen 14 dagen een eerste schetsplan in huis. Het streven is steeds om binnen een maand na het eerste contact een plan van aanpak, inclusief offerte en uitvoeringsdata, op tafel te hebben liggen.
Kenmerkend voor de werkwijze van het Vinkelse bedrijf is ook dat er constant sprake is van persoonlijk contact. Het schetsplan en het plan van aanpak worden niet per post verzonden. Nee, een medewerker van Brouwers Groenprojecten komt dit persoonlijk bij u afleveren. Misverstanden kunnen zo worden voorkomen of direct uit de weg geholpen.

Contact
Wilt u weten wat Brouwers Groenprojecten voor u kan betekenen? Vul voor meer informatie geheel vrijblijvend het onderstaande contactformulier in. Uiteraard kunt u ons ook bellen, zie gegevens onderaan deze website. 
Naam:*
Telefoon:
E-mailadres:*
Opmerking:*
  * verplichte velden
 
 
Brouwers Groenprojecten | Kaathoven 19 (Cunerakapel) | 5383 KV VINKEL | T. (073) 50 37 336 | F. (073) 50 37 337 | E. brouwers@groenprojecten.nl

© Brouwers Groenprojecten 2019 - Sitemap - webworks: DigiFactory Webworks