Over onsBrouwers Groenprojecten is gevestigd in de ruim vijfhonderd jaar oude Cunerakapel, een prachtige locatie in het mooie groen van Kaathoven in Vinkel. 


Sinds 1 april 1998 denkt Brouwers Groenprojecten met u mee als het gaat om de inrichting van uw buitenruimte. Brouwers Groenprojecten biedt u een breed scala aan diensten en kan een opdracht daardoor vanaf het allereerste advies tot en met de nazorg in eigen beheer uitvoeren. U heeft gedurende het gehele traject één vast aanspreekpunt en wordt snel op de hoogte gebracht van alle details.

Brouwers Groenprojecten richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Als particulier kunt u bij het bedrijf terecht voor het ontwerp en de planvorming rondom uw tuin, voor de totale aanleg en het onderhoud maar ook voor advies en begeleiding als u uw tuin zelf wilt aanleggen.

Op de zakelijke markt beweegt Brouwers zich op het gebied van deerreininrichting (grond-, straat- en groenwerken), het onderhoud van bedrijfsterreinen, landschapsaanleg en speelterreininrichting. Op het laatstgenoemde terrein neemt deze Vinkelse onderneming een unieke positie in. Door speciale apparatuur is men namelijk als één van de weinigen in Nederland in staat het zand rondom speeltoestellen grondig te reinigen.Brouwers Groenprojecten heeft een passie voor alles wat met buitenruimtes te maken heeft.

Ze delen die graag met u.


 
 
Brouwers Groenprojecten | Kaathoven 19 (Cunerakapel) | 5383 KV VINKEL | T. (073) 50 37 336 | F. (073) 50 37 337 | E. brouwers@groenprojecten.nl

© Brouwers Groenprojecten 2019 - Sitemap - webworks: DigiFactory Webworks